Amy Banarsie (Jong PEC Zwolle), Jill Bayings (CTO Eindhoven Talent Team), Willienneter Beek (CTO Amsterdam Talent Team), Kerstin Casparij (scHeerenveen), Licia Darnoud (FC Twente vrouwen), Daphne van Domselaar foto (Jong Telstar), Lisa Doorn (CTO Amsterdam Talent Team), Kelsey Geraedts (BorussiaVFL 1900 E.V.), Romée Leuchter (CTO Eindhoven Talent Team), Janou Levels (CTO Eindhoven Talent Team), Lois Niënhuis (Longa’30), Marisa Olislagers (CTO Amsterdam Talent Team), Noa Pawirodimedjo (sc Heerenveen), Aukje van Seijst (CTO Amsterdam Talent Team), Joëlle Smits (CTO Eindhoven Talent Team), Romy Speelman (Jong ADO Den Haag), Anna Ursem (Telstar), Lotte van Veldhoven (CTO Eindhoven Talent Team), Leonie Vliek (Jong PEC Zwolle), Kirsten van de Westeringh (CTO Amsterdam Talent Team), Lynn Wilms (CTO Eindhoven Talent Team).