De voorselectie is als volgt:

Jamie Altelaar (CTO Amsterdam Talent Team, foto), Pien de Beer (CTO Eindhoven Talent Team), Eva van Deursen (CTO Eindhoven Talent Team), Caitlin Dijkstra (CTO Eindhoven Talent Team), Rebecca Doejaaren (PEC Zwolle), Kayleigh van Dooren (CTO Eindhoven Talent Team), Bente Jansen (FC Twente), Chelsea Kenton (CTO Amsterdam Talent Team), Lize Kop (CTO Amsterdam Talent Team), Nadine Noordam (ADO Den Haag), Aniek Nouwen (PSV), Naomi Pattiwael (CTO Eindhoven Talent Team), Silvie van der Plas (CTO Eindhoven Talent Team), Quinty Sabajo (CTO Amsterdam Talent Team), Kay-Leede Sanders (CTO Amsterdam Talent Team), Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle), Zoï van de Ven (FC Twente), Noah Waterham (CTO Amsterdam Talent Team), Asleigh Weerden (CTO Amsterdam Talent Team), Jacintha Weimar (FC Bayern München), Vera ten Westeneind (CTO Eindhoven Talent Team), Danique Ypema (CTO Amsterdam Talent Team).