Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SC ‘t Zand speelt topper tegen SV Venray

zand-topperFortuna Wormerveer en SC ‘t Zand gaan aan de leiding met 12 punten uit vier wedstrijden. Fortuna Wormerveer speelt thuis tegen Someren, SC ‘t Zand thuis tegen SV Venray dat op de vijfde plaats staat, een topper in Tilburg. Buitenveldert VR en DSE hebben beide 9 punten en spelen ook een thuiswedstrijd.

De top vier dus thuis, maar hoe is het onderin de stand. Victoria Boys en Prinses Irene moeten nu echt gaan winnen, ze spelen tegen clubs die drie punten hebben (Venlosche Boys en VV Maarssen). Fortuna’54 begon goed, maar in deze competitie kan je na twee nederlagen op rij al in de problemen komen, F’54 ontvangt FC Eindhoven. Het programma:

12:00 Buitenveldert VR 2 – RKSV Nuenen

12:00 Prinses Irene – VV Maarssen

12:00 Venlosche Boys – Victoria Boys

13:00 DSE – Kolping Boys

14:00 Fortuna Wormerveer – Someren

14:00 Fortuna’54 – FC Eindhoven

14:30 SC ‘t Zand – SV Venray

Het bericht SC ‘t Zand speelt topper tegen SV Venray verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *