Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Weinig hoop voor Velsen tegen VV Rigtersbleek

alcmaria-groot

In de eerste klasse C speelt koploper VV Rigtersbleek thuis tegen RKVV Velsen. Rigtersbleek scoorde al 20 doelpunten, Velsen heeft er al 23 tegen, weinig hoop voor de rode lantaarndrager in Enschede. FC Berghuizen heeft net als VV Rigtersbleek ook 10 punten en gaan naar RKDEO. De winnaar tussen Alkmaria Victrix en VV Hoogland gaat naar 10 punten, dan kan je spreken over een sterke start. Witkampers is goed bezig, nu komt Eldenia VR 2 langs. SDO speelt thuis tegen het nog puntloze De Zweef en SC Purmerland ontvangt WVC. Het programma:

11:30 Witkampers – Eldenia VR 2
11:30 VV Rigtersbleek – RKVV Velsen
14:00 RKDEO – FC Berghuizen
14:00 SDO – De Zweef
14:00 Alcmaria Victrix – VV Hoogland
14:30 SC Purmerland – WVC

Het bericht Weinig hoop voor Velsen tegen VV Rigtersbleek verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *