Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nabeschouwing Eredivisie zaalvoetbal

actie zaalZuidoost United wint de topper tegen Drachtster Boys.

In een goede, snelle wedstrijd van beide ploegen, hield de thuisploeg de punten in Amsterdam. Vroeg in de wedstrijd schoot Sharda  Pattinasarany de thuisploeg naar 1-0.

Daarna golfde het spel op en neer. Na balverlies scoorde Samia Kaaouane de 2-0. Vera Veelers maakte de aansluitingstreffer uit een fraaie pass van Marian Meijer.

Vlak voor de wissel scoorde Lotte Donath de gelijkmaker. Na de rust duurde het lang voor er een doelpunt viel. Het was Bouchra Moudou die op fraaie wijze scoorde.

Latoya Mitchell maakte de 4-2 . Drachtster Boys kwam niet verder dan 4 -3 door een tien meter trap van Sanne Bijlsta.

In Heerhugowaard was een ware derby tussen Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau en Hovocubo. De thuisploeg is in de ogen van velen een kampioenkandidaat.

De ploeg van Wouter Moraal kreeg echter een forse nederlaag te slikken. Het werd een 1-6 nederlaag. Vrouw van de wedstrijd was Suzanne Deckers (Hovocubo) die vijfmaal scoorde. Het was Annelies van der Veen die de zes compleet maakte. Danique Nagel  (RB) schoot de eretreffer na de wissel binnen.

Onderin vochten Pro Futsal club en Team Alkmaar/ Sportstars voor de eerste punten. De thuisploeg won met 5 – 1 . De Apeldoornse vrouwen namen een 2 – 0 voorsprong .

Myra van Wijngaarden schoot 1 – 2 binnen. Pro Futsal Club trok zich terug op eigen helft . Uit snelle uitvallen scoorden de thuisploeg nog driemaal.

De verrassing van vorig jaar KTP Nieuw Roden startte matig aan de wedstrijd tegen drs. Vijfje. De bezoekers vertoonden onder de nieuwe coach Jappie de Vries goed spel.

In de tweede helft vocht de thuisploeg terug maar kon het verlies met 3 – 4 niet voorkomen. De ploeg uit Groningen is nu vijfde in de competitie en Nieuw Roden zevende.

In Schiedam kreeg landskampioen vv Pernis de debutant Avanti/Keuning Advocaten op bezoek. Het werd een duidelijke 5 – 1 overwinning voor de thuisploeg.

Het bericht Nabeschouwing Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *