Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eerste zege GJS, VV Brielle koploper

gjs-wint

In de tweede klasse A won Saestum II met 9-1 van ARC en loopt twee punten in op Wartburgia III dat 0-0 speelde tegen Hercules. SV De Meer haalde uit met 6-0 tegen Odysseus’91 VR 2, Blauw Geel’55 en GJS wonnen voor het eerst dit seizoen. SC ’t Gooi won met 1-0 van Faja Lobi en staat op de derde plaats, zie hier de stand.

logo-brieeleIn de tweede klasse B gaat VV Brielle aan de leiding na een 5-1 overwinning op Barendrecht III. De topper RKAVV – Oostkapelle bleef 0-0, LYRA won voor de derde keer en blijft het ook goed doen, RKAVV is nog ongeslagen. Quick Boys, de promovendus klopte RVVH II met 3-1 en gaat naar de zesde plaats, bekijk hier de stand.

Het bericht Eerste zege GJS, VV Brielle koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *