Eerste zege GJS, VV Brielle koploper

gjs-wint

In de tweede klasse A won Saestum II met 9-1 van ARC en loopt twee punten in op Wartburgia III dat 0-0 speelde tegen Hercules. SV De Meer haalde uit met 6-0 tegen Odysseus’91 VR 2, Blauw Geel’55 en GJS wonnen voor het eerst dit seizoen. SC ’t Gooi won met 1-0 van Faja Lobi en staat op de derde plaats, zie hier de stand.

logo-brieeleIn de tweede klasse B gaat VV Brielle aan de leiding na een 5-1 overwinning op Barendrecht III. De topper RKAVV – Oostkapelle bleef 0-0, LYRA won voor de derde keer en blijft het ook goed doen, RKAVV is nog ongeslagen. Quick Boys, de promovendus klopte RVVH II met 3-1 en gaat naar de zesde plaats, bekijk hier de stand.

Het bericht Eerste zege GJS, VV Brielle koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!