Genemuiden haalt uit, VV Winsum nog met 100 % score

genemuiden-wintVoor het eerst geen overwinning voor Berkum in de tweede klasse C, HZVV hield de koploper op 1-1. AZSV won voor de vierde keer op rij, nu met 2-5 van Klarenbeek II, zie hier. Genemuiden staat op de derde plaats, het won ruim met 0-6 van Nieuwleusen. FC Wolvega doet het prima als debutant, OZC werd met 2-0 verslagen. Juliana’32 kreeg geen elftal op de been tegen SVZW en zal punten in mindering krijgen van de KNVB.

In de tweede klasse D kon koploper ACV niet winnen tegen SJO Bergum (0-0), VV Winsum won wel met 6-0 van TKB VR 2. VV Winsum heeft van alle clubs uit de tweede klasse zaterdag nog de 100 % score. Groen Geel en Drenthina wonnen ook en blijven in de top vier staan. St Eenrum/Kloosterburen rukt op in de stand, zie hier, twee clubs staan onderaan met 1 punt.

Het bericht Genemuiden haalt uit, VV Winsum nog met 100 % score verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!