Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Genemuiden haalt uit, VV Winsum nog met 100 % score

genemuiden-wintVoor het eerst geen overwinning voor Berkum in de tweede klasse C, HZVV hield de koploper op 1-1. AZSV won voor de vierde keer op rij, nu met 2-5 van Klarenbeek II, zie hier. Genemuiden staat op de derde plaats, het won ruim met 0-6 van Nieuwleusen. FC Wolvega doet het prima als debutant, OZC werd met 2-0 verslagen. Juliana’32 kreeg geen elftal op de been tegen SVZW en zal punten in mindering krijgen van de KNVB.

In de tweede klasse D kon koploper ACV niet winnen tegen SJO Bergum (0-0), VV Winsum won wel met 6-0 van TKB VR 2. VV Winsum heeft van alle clubs uit de tweede klasse zaterdag nog de 100 % score. Groen Geel en Drenthina wonnen ook en blijven in de top vier staan. St Eenrum/Kloosterburen rukt op in de stand, zie hier, twee clubs staan onderaan met 1 punt.

Het bericht Genemuiden haalt uit, VV Winsum nog met 100 % score verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *