KNVB bekerloting district Oost bekend

logo KNVB BekerIn de 1e ronde voor de KNVB beker in district Oost speelt FC Gelre een thuiswedstrijd tegen VDZ. Eldenia VR 2 speelt thuis tegen DVC’26 (19 oktober). Witkampers gaat op bezoek bij derde klasser ZVV’56, en VV Trekvogels gaat naar SV Orion, geen verre reis, want ook SV Orion komt uit Nijmegen.

Klik hier voor de loting. Ook district Noord is bekend, zie hier en voor district West 2 klik hier. Van alle zes districten is de loting nu bekend, de meeste wedstrijden worden in het weekend van 22 en 23 oktober gespeeld.

Het bericht KNVB bekerloting district Oost bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!