Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nijnsel niet te stoppen, SDOUC wint fors

nijnselOJC VR 2 en het eerste elftal wonnen, OJC II staat niet meer in de gevarenzone. Nijnsel/TVE Reclame gaat maar door, de topper tegen HVCH werd met 5-2 gewonnen en al 15 punten. Verrassend is ook Rood Wit’62 uit Helmond met een mooie tweede plaats, zie hier. Fortuna’54 II won met 1-0 van FC Eindhoven II, laatstgenoemde en SVC 2000 kennen een moeilijke start.

actie sdoucIn de tweede klasse H gaat koploper FC Trias na een 3-2 nederlaag tegen Longa’30 naar de zesde plaats, alles is mogelijk hier, nu is DVC’26 de nieuwe koploper. SDOUC won met 6-0 van Westervoort, SV Orion met 5-0 van Tubantia.

Ook FC Gelre II en Teisterbanders wonnen, een echte titelkandidaat is hier niet te voorspellen. Bekijk hier de stand.

Het bericht Nijnsel niet te stoppen, SDOUC wint fors verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.