Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Pech voor ’t Goy, mooie zondag voor OJC Rosmalen

goyDe Blokkers won ook de vijfde wedstrijd op rij, nu werd FC Medemblik verslagen met 7-1. VV Winkel blijft goed volgen na de 0-1 zege bij SJC. Een speelster van ’t Goy werd onwel op weg naar Kadoelen, en werd naar het ziekenhuis gebracht, de wedstrijd is niet gespeeld. Fortuna Wormerveer II won met 3-1 van Overbos, SV Hillegom klopte De Meern met 6-1, dit is nu de stand die een schreef beeld geeft.

logo-ojcIn de tweede klasse F won OJC met 1-0 van HRC’14. Ook het tweede elftal van OJC won in de tweede klasse G, dus was het gisteren een mooie dag voor OJC Rosmalen. Viola is de nieuwe koploper geworden met nu 10 punten uit vier duels. SEP won met 6-3 van VV Gilze en staat hoog in de stand, zie hier. VV Bavel won voor het eerst dit seizoen, 1-4 tegen SC ’t Zand II.

Het bericht Pech voor ’t Goy, mooie zondag voor OJC Rosmalen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *