Sarina Wiegman tijdelijk assistent-coach Jong Sparta

sarina-wiegmanSarina Wiegman gaat tijdelijk aan de slag als assistent-trainer bij het mannenteam van Jong Sparta Rotterdam. Wiegman combineert die functie met haar baan als assistent-bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal. Jong Sparta Rotterdam komt uit in de Tweede divisie.

Wiegman zal Jong Sparta Rotterdam-trainer Ole Tobiasen tot uiterlijk het einde van dit kalenderjaar bijstaan als vervanger van huidig assistent Leen van Steensel die herstellende is van een ziekenhuisopname.

Oud-international Wiegman liep vorig seizoen stage bij de Rotterdamse club in het kader van de cursus Coach Betaald Voetbal/UEFA Pro, die zij onlangs met goed gevolg voltooide. Met dat diploma op zak kan zij overal in het betaald voetbal, ook in het buitenland, als hoofdtrainer aan de slag laat de KNVB op hun site weten.

Het bericht Sarina Wiegman tijdelijk assistent-coach Jong Sparta verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!