Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zeven koploper in de topklasse

romy-speelmanGeen enkele speelster in de topklasse springt er na vijf wedstrijden bovenuit, totaal zeven speelsters staan bovenaan met vier doelpunten. De twee keer scorende Simone van de Weerd van Saestum is daar bijgekomen. Ook Cherise Schelts van het verrassende Jong Telstar en twee speelsters van DTS Ede staan in deze kopgroep.

Romy Speelman (foto) van Jong ADO Den Haag staat in de lijst met haar twee doelpunten van zaterdag. Roxanne Koopman, Jill Wilmot en Catja Suurmeijer wisten weer te scoren en staan hoog in de lijst, zie hier.

Het bericht Zeven koploper in de topklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *