Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bestel vandaag nog je kaartje voor FC Twente Vrouwen

nununinijDe kaartverkoop voor het thuisduel van FC Twente Vrouwen in de UEFA Women’s Champions League tegen Sparta Praag loopt ook nog vandaag. De wedstrijd van morgen wordt om 19.00 uur gespeeld in De Grolsch Veste. Het groepstarief is  €5,- per ticket

Wordt het Champions League avontuur net zo mooi als vorig jaar? Toen werd in de Round of 32 de kampioen van Duitsland, het grote FC Bayern München uitgeschakeld. Een ronde verder was onder toeziend oog van ruim 15.000 toeschouwers bij het thuisduel FC Barcelona te sterk. Support FC Twente Vrouwen ook in het nieuwe Europese avontuur.

Tickets kunnen online gekocht worden via kaartverkoop.fctwente.nl en aan de kassa in de Fanstore. De groepskorting wordt automatisch verrekend bij een bestelling van 10 kaarten of meer.

Het bericht Bestel vandaag nog je kaartje voor FC Twente Vrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *