Drie doelpunten voor Bea Boatemah (Wartburgia VR 2)

bealotte-odyWartburgia VR 2 was zaterdag goed op dreef tegen Unicum met negen doelpunten. Bea Boatemah (foto) scoorde drie doelpunten, Cherany de Kraa maakte er twee voor de club uit Amsterdam. Lotte Bransen (foto rechts) van Odysseus’91 was goed voor twee doelpunten en staat bovenaan met zes treffers.

Twee speelsters staan op vier doelpunten, beide wisten te scoren, wie dat zijn zie je hier. Ook de naam van Jannette van Belen van FC Rijnvogels mag niet ontbreken, zij scoorde in de laatste minuut het winnende doelpunt voor haar club.

Het bericht Drie doelpunten voor Bea Boatemah (Wartburgia VR 2) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!