Inschrijvingen Quakel toernooi gestart

zaalvoetbal-finaleDe sporthal op het schitterende sportpark van SV KDO in De Kwakel vormt ook dit jaar weer het toneel voor het leukste zaalvoetbaltoernooi uit de regio, het Quakeltoernooi! Sinds de start in 1985 is het toernooi uitgegroeid tot een van de grootste zaalvoetbaltoernooien waaraan meer dan 40 teams uit de wijde omtrek aan deelnemen.

De vrouwenteams worden ingedeeld in twee poules van zes teams en spelen 1 voorronde in december 2016 en eentje in januari 2017. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan vervolgens ook door naar de finale-avond. Tussen de herenwedstrijden door spelen zij tegen elkaar om de overwinning.

Op de onderstaande link kun je direct naar de inschrijfpagina van het toernooi. Hier vindt u de verschillende data waarop zowel de mannen als de vrouwen zich kunnen inschrijven. Wees er dus op tijd bij om zoveel mogelijk kans te kunnen maken om op jouw favoriete avond te kunnen spelen.

Inschrijven

Het bericht Inschrijvingen Quakel toernooi gestart verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!