Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

KNVB O18 winnaar Landenbokaal 2016

cto-wintKampioenen! Het is gelukt, de finale is gewonnen door het CTO Team Amsterdam/Eindhoven. De zenuwen waren vanmorgen zeer aanwezig bij de speelsters, dat was ook te merken aan het begin van de wedstrijd. De eerste helft verliep wat onrustig er werden af en toe wat kansjes weg gegeven, maar gevaarlijk werd het niet.

Na 80 minuten spelen was er een goede aanval, Quinty Sabajo gaf de bal voor de goal waar Fenna Kalma de 1-0 in het net schoot! Snel daarna nam Aukje van Seijst snel de achterbal, ze gaf hem in de loop van Ashleigh Weerden die met haar snelheid de verdediging te snel af was.

Ze schoot de bal hard over de grond het doel in, de 2-0 zat erin. Het was genoeg voor een mooie overwinning in de finale tegen de Duitsers uit Hessen. Feest voor deze talenten, gefeliciteerd!

Het bericht KNVB O18 winnaar Landenbokaal 2016 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *