Trainer ontslagen? Dus niet…………





vraagtekenEen betrouwbare mail zo op het eerste oog kregen we binnen afgelopen weekend van een speelster. De trainer van haar club werd na afloop van de wedstrijd de laan uitgestuurd. Kan gebeuren, maar wij van de site controleren dat altijd. De speelster in kwestie kwam niet bekend voor, haar club wel. Een telefoontje van ons was genoeg om erachter te komen dat hier iets niet klopte. Helaas voor de speelster, maar bij dit soort berichten volgt er altijd controle, we trapte er gelukkig niet in.

Het bericht Trainer ontslagen? Dus niet………… verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!