Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

In de reeks van “het EK2017 in Nederland”

In de reeks van WEURO Voetbalfestivals vindt op vrijdag 21 oktober het volgende Voetbalfestival plaats, ditmaal in speelstad Doetinchem.

Het Voetbalfestival wordt georganiseerd door de KNVB in samenwerking met Gemeente Doetinchem, Sportservice Doetinchem, De Graafschap en V.V. VIOD. Met als doel: meer meiden kennis te laten maken met het meidenvoetbal in Doetinchem en om bestuursleden, trainers en coaches te laten zien welke kansen het meiden- en vrouwenvoetbal voor hun vereniging biedt. Ook moeders zijn welkom om een balletje te trappen op deze dag!

Programma

Het Voetbalfestival bestaat uit verschillende onderdelen, variërend van workshops tot een voetbaltoernooi. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten? Klik dan op het desbetreffende onderdeel om je in te schrijven en voor meer informatie over de inhoud van het onderdeel. Aanmelden kan tot woensdag 19 oktober. Deelname aan al deze activiteiten is gratis.

13.30 – 15.30 uur: Meidenvoetbaltoernooi voor alle meiden in de leeftijd 10 t/m 12 jaar

13.30 – 15.30 uur: Voetbalactiviteit voor moeders

15.30 – 17.00 uur: Ladies Day Spelregels voor meiden vanaf 16 jaar

19.30 – 21.30 uur: Bijeenkomst ‘Werving & Behoud’ voor bestuurders, trainers en coaches

19.30 – 21.30 uur: Kaderscholing ‘Trainen’ voor trainers en coaches

19.30 – 21.30 uur: Workshop ‘Diversiteit’ voor bestuurders

EK Vrouwen 2017 in Nederland

Het EK Vrouwen is in 2017 in Nederland. Doetinchem is één van de speelsteden. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Voorafgaand aan het EK worden er in Doetinchem twee Voetbalfestivals georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Gemeente Doetinchem, Sportservice Doetinchem, De Graafschap en verschillende voetbalverenigingen. Voor dit Voetbalfestival is als locatie V.V. VIOD gekozen. In het voorjaar van 2017 is er een tweede Voetbalfestival bij een andere amateurvereniging in Doetinchem. Heb je nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar weuro2017@knvb.nl.

Het bericht In de reeks van “het EK2017 in Nederland” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *