Sanne van Voorst en VV Hoogland in vorm

sanne-van-voorstVV Rigtersbleek en Witkampers scoren er flink op los. Larissa Wigger van VV Rigtersbleek maakte er drie en staat met Marloes Hulshof, ook van Rigtersbleek bovenaan met acht doelpunten.

Speelsters die zondag twee keer wisten te scoren waren Lindsay Jongedijk (Rigtersbleek), Tessa Klein Braskamp van Witkampers, Tessa Visser en Anne Bhagarath, beide van FC Berghuizen, Wilan Gies Broesterhuizen van WVC en Sanne van Voorst (foto) van VV Hoogland die al op vijf doelpunten staat. Zij en haar club zijn in vorm, belangrijk om goed uit de startblokken te komen.

De bijna 30 doelpunten in de eerste klasse C zijn bijgewerkt, zie hier de stand.

Het bericht Sanne van Voorst en VV Hoogland in vorm verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!