Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Spelers Sparta Praag misdragen zich

logo-sparta-praagTomas Koubek en Lukas Vacha botvierden hun frustratie na het 3-3 gelijkspel tegen Zbrojovka Brno op de vrouwelijke assistent-scheidsrechter Lucie Ratajova. De keeper en de (geblesseerde) middenvelder van Sparta Praag lieten zich via social media van een hun vrouwonvriendelijke kant zien. Ratajova kon maar beter weer achter het fornuis gaan staan, klonk het uit hun monden. Koubek en Vacha verontschuldigden zich naderhand, maar de clubleiding van Sparta Praag nam daar geen genoegen mee.

‘Beide spelers zullen de komende dagen optrekken met het vrouwenelftal. Zo kunnen ze met eigen ogen zien dat vrouwen heel wat meer kunnen dan alleen koken’, vertelde directeur Adam Kotalik.

Het bericht Spelers Sparta Praag misdragen zich verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *