Veel doelpunten in de 1e klasse D

larissa-bijmoltTotaal 32 doelpunten zondag in de eerste klasse D, een hoog aantal. Meerdere speelsters wisten twee keer te scoren zoals Larissa Bijmolt (foto) van FC Gelre, Macha Hartogs van Nooit Gedacht, Kim Frins (Amstenrade) en Suzanne de Kort van VV Trekvogels. Jill Verhoeven scoorde weer en gaat naar acht doelpunten, Wieke Wassink van FC Gelre deed dat in de laatste minuut en komt op vijf doelpunten te staan. Meerdere nieuwe speelsters in de lijst van o.a VV Schijf, FC Gelre, en OVV’67. De lijst is nu al groot, er wordt veel meer gescoord in deze competitie dan vorig seizoen, zie hier de lijst.

Het bericht Veel doelpunten in de 1e klasse D verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!