Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Veel doelpunten in de 1e klasse D

larissa-bijmoltTotaal 32 doelpunten zondag in de eerste klasse D, een hoog aantal. Meerdere speelsters wisten twee keer te scoren zoals Larissa Bijmolt (foto) van FC Gelre, Macha Hartogs van Nooit Gedacht, Kim Frins (Amstenrade) en Suzanne de Kort van VV Trekvogels. Jill Verhoeven scoorde weer en gaat naar acht doelpunten, Wieke Wassink van FC Gelre deed dat in de laatste minuut en komt op vijf doelpunten te staan. Meerdere nieuwe speelsters in de lijst van o.a VV Schijf, FC Gelre, en OVV’67. De lijst is nu al groot, er wordt veel meer gescoord in deze competitie dan vorig seizoen, zie hier de lijst.

Het bericht Veel doelpunten in de 1e klasse D verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *