Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topclubs winnen in Europa

cl goedEen historisch moment gisteren voor FC Twente. De ploeg van Tommy Stroot versloeg het Tsjechische Sparta Praag met 2-0. Hiermee heeft FC Twente haar eerste overwinning ooit geboekt in het hoofdtoernooi van de UEFA Women’s Champions League. Volgende week volgt de returnwedstrijd in Praag.

FC Rosengard versloeg Breidablik met 0-1, het team van Lieke Martens begon dus met een uitoverwinning. Bayern Munchen won in Schotland met 0-6 van Hibernian, twee treffers van Vivianne Miedema en een doelpunt van Stefanie van der Gragt brengt de club vrijwel zeker in de volgende ronde.

Lyon versloeg Avaldsnes met 2-5, Wolfsburg versloeg Chelsea met 0-3. Verona (Kim Dolstra en Dominique Bruinenberg) verloor met 3-1 van BIIK.

Vandaag staan er nog vier wedstrijden op het programma.

Het bericht Topclubs winnen in Europa verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *