Trainer Jamel Rikkers neemt ontslag bij Kolping Boys

jamel-1Trainer Jamel Rikkers heeft per direct ontslag genomen bij Kolping Boys. Hij promoveerde met de club vorig seizoen naar de hoofdklasse, binnen één seizoen keerde de club uit Alkmaar weer terug op dit niveau. Ook dit seizoen waren de prestaties goed na vijf wedstrijden, drie wedstrijden werden gewonnen.

Toch stapt de oefenmeester uit Zandvoort op, hij was te gedreven en miste het enthousiaste bij de speelsters laat hij ons weten, dan wordt het een moeilijk verhaal. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Ter Leede, Buitenbeldert, TYBB Haarlem en de KNVB.

Het bericht Trainer Jamel Rikkers neemt ontslag bij Kolping Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!