Mooie wedstrijden in de landelijke zaterdag klassen

jong-ado-juicht1Koploper Jong Telstar gaat in de topklasse naar nummer laatst RVVH, de twee achtervolgers (Ter Leede en Jong ADO Den Haag) spelen tegen RKHVV en SC Woezik. Zaterdag meer over de topklasse en de andere landelijke klassen. In de hoofdklasse de kraker tussen RCL en koploper VIOD. De talenten van VV Heerenveen en Jong PEC Zwolle spelen ook tegen elkaar, een mooie affiche.

In de eerste klasse A twee koplopers, dat zijn Odysseus’91 en Reiger Boys. Odysseus speelt thuis tegen VV Rhoon, Reiger Boys gaat uit naar Unicum. In de eerste klasse B speelt koploper Vitesse’63 uit tegen Hollandscheveld. SC Stiens speelt de Friese derby tegen ONS Sneek, Heerenveense Boys thuis tegen VV De Weide.

Het bericht Mooie wedstrijden in de landelijke zaterdag klassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!