Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SC ’t Zand zondag op bezoek in Alkmaar

poster-zand

Fortuna Wormerveer en SC ’t Zand (foto) wonnen vijf keer op rij, zondag speelt Fortuna Wormerveer uit tegen Victoria Boys, SC ’t Zand uit tegen Kolping Boys. Onderin de stand belangrijke wedstrijden zoals VV Maarssen tegen Venlosche Boys, RKSV Nuenen thuis tegen Fortuna’54 en Someren – Prinses Irene. In de eerste klasse C speelt Rigtersbleek uit tegen WVC en FC Berghuizen tegen Alcmaria Victrix. De topper is echter VV Hoogland thuis tegen Witkampers. De de eerste klasse D gaat koploper Amstenrade uit naar VDZ. Baronie – BSC is belangrijk voor de stand onderin. Zondag meer….

Het bericht SC ’t Zand zondag op bezoek in Alkmaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *