Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

RCL speelt kraker tegen VIOD

6 12:30 Ter Leede VR 2 SSS
6 14:30 RCL VIOD
6 14:30 Be Quick’28 Sporting’70
6 15:00 Oranje Nassau SteDoCo
6 15:00 VV Heerenveen Jong PEC Zwolle
6 15:00 VV IJzendijke HTC

logo-rcl-goedRCL staat vanmiddag bij winst op VIOD bovenaan in de hoofdklasse. RCL scoort veel (17 doelpunten) maar VIOD geeft weinig weg, slechts twee tegendoelpunten, het minste aantal van alle landelijke clubs op de zaterdag. VV IJzendijke is op zoek naar eerherstel na de zeperd van vorige week tegen Jong PEC Zwolle, HTC is op zoek naar de eerste overwinning. Dat doet ook Ter Leede VR 2 dat SSS ontvangt. Vanmiddag meer….

Het bericht RCL speelt kraker tegen VIOD verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.