Achilles ’29 heeft nieuwe sponsor binnen

Achilles’29 is zeer verheugd om de nieuwe hoofdsponsor van de Eredivisie Vrouwen te presenteren. De club uit Groesbeek heeft met NSW10 fashion/advice overeenstemming bereikt over een partnership als nieuwe hoofdsponsor van het vrouwenteam van Achilles’29. Met deze nieuwe overeenkomst zal op de voorzijde van de wedstrijdshirts van onze vrouwen met ingang van vandaag bij de thuiswedstrijd tegen PSV het logo van NSW10 sieren.

Namens Achilles’29 is voorzitter Harrie Derks zeer verheugd met het nieuwe partnership met NSW10. “Achilles’29 timmert aan de weg. Met de toetreding van de club tot de Eredivisie Vrouwen met ingang van dit seizoen zijn wij onderdeel van de sterkst groeiende sport in Nederland. Wij zijn als club daar bijzonder trots op, mede daar wij hiermee direct het meisjesvoetbal in onze regio een enorme push hebben gegeven. Het past in onze ambitie en doelstellingen om een ontmoetingsplek te zijn voor een ieder die zich actief met voetbal wilt bezig houden. Met daarbij onze vrouwen in de Eredivisie Vrouwen als vlaggenschip.

Met de komst van NSW10 is de belangrijkste partner voor het vrouwenteam aan boord. Op korte termijn hopen wij nog een aantal nieuwe partners aan de vrouwen van de club te koppelen. Het vertrouwen dat wij van NSW10 middels dit partnership hebben ontvangen ruggensteunt ons dat we de juiste koers hebben ingezet en dat we gezamenlijk verder kunnen bouwen aan onze toekomstplannen. Wij zien uit naar een zeer plezierige en succesvolle samenwerking met NSW10 om op de eerste plaats het meisjes/vrouwenvoetbal, maar daarmee ook de club nog meer op de kaart te zetten”.

NSW10 is gevestigd in Diepenheim en levert advies in styling en inrichting van uw winkel. Op een unieke locatie waar men een echte beleving ervaart. In de showroom heeft NSW10 diverse sfeeropstellingen staan en kunnen de bezoekers in gezamenlijk overleg met de specialisten van NSW10 de stijl van elk gewenst concept tot leven wekken! Kom gerust langs in Diepenheim voor vrijblijvend interieur advice!

De keuze om zich als hoofdsponsor aan de vrouwen van Achills’29 te koppelen is een logische. Het meisjesvoetbal is de sterkst groeiende sport in Nederland. Het wint enorm aan populariteit. Zeker nu volgend jaar ook het Europees kampioenschap in eigen land plaatsvindt. Ook de Eredivisie Vrouwen krijgt daardoor steeds meer een breder landelijk podium. Als hoofdsponsor van de vrouwen van Achilles’29 liften wij mee op deze sterke groei en media-aandacht, waardoor wij NSW10 automatisch bij een breed publiek onder de aandacht kunnen krijgen. Daarnaast spreekt de professionaliteit en de ambitie van de club uit Groesbeek ons enorm aan. Wij maken daar als NSW10 graag onderdeel vanuit.

bron: Achilles ’29

Het bericht Achilles ’29 heeft nieuwe sponsor binnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!