Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De kwartfinales zijn bekend van de FIFA WK U17

Op 12 oktober speelt Mexico om 15:00 uur tegen Venezuela. En de tweede continent strijd op het FIFA WK voor U17 gaat tussen Duitsland en Spanje, dit duel is ook op de 12e maar pas om 18:00 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld in het Amman International Stadium.

En op 13 oktober spelen Noord-Korea tegen Ghana en dat duel is gepland om 15:00 uur. En het tweede duel op die dag gaat tussen Japan en Engeland en die gaat gespeeld worden om 18:00 uur. En deze twee wedstrijden staan gepland in het Al Hassan International Stadium.

Het schema is ook bepaald voor de halve finale, gepland op 17 oktober: de winnaar van Mexico vs Venezuela speelt tegen de winnaar van Noord-Korea vs Ghana. En de winnaar van Duitsland vs Spanje speelt tegen Japan of Engeland.

Het bericht De kwartfinales zijn bekend van de FIFA WK U17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De kwartfinales zijn bekend van de FIFA WK U17

Op 12 oktober speelt Mexico om 15:00 uur tegen Venezuela. En de tweede continent strijd op het FIFA WK voor U17 gaat tussen Duitsland en Spanje, dit duel is ook op de 12e maar pas om 18:00 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld in het Amman International Stadium.

En op 13 oktober spelen Noord-Korea tegen Ghana en dat duel is gepland om 15:00 uur. En het tweede duel op die dag gaat tussen Japan en Engeland en die gaat gespeeld worden om 18:00 uur. En deze twee wedstrijden staan gepland in het Al Hassan International Stadium.

Het schema is ook bepaald voor de halve finale, gepland op 17 oktober: de winnaar van Mexico vs Venezuela speelt tegen de winnaar van Noord-Korea vs Ghana. En de winnaar van Duitsland vs Spanje speelt tegen Japan of Engeland.

Het bericht De kwartfinales zijn bekend van de FIFA WK U17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *