Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Lange busreis VV Rigtersbleek

klein-makenOnderin de stand de topper tussen De Zweef en SC Purmerland. De tweede overwinning voor de thuisclub op rij? Of pakt Purmerland de eerste overwinning? SDO kan bij winst op Velsen ruim afstand nemen van de fatale negende plaats, geldt ook voor Eldenia II en RKDEO die tegen elkaar spelen. VV Rigtersbleek heeft een lange reis voor de boeg, winst zal de terugreis veel vergoeden. VV Hoogland tegen Witkampers is een topper in de top van het klassement, wie had dat verwacht bij de start van het seizoen.

6 11:00 RKVV Velsen SDO
6 11:30 Eldenia VR 2 RKDEO
6 12:00 De Zweef SC Purmerland
6 14:00 FC Berghuizen Alcmaria Victrix
6 14:30 WVC VV Rigtersbleek
6 14:30 VV Hoogland Witkampers

Het bericht Lange busreis VV Rigtersbleek verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *