Livestream van Slegers tegen Martens

Kijk (hier) live mee naar de wedstrijd tussen Renée Slegers tegen Lieke Martens, oftwel Linköping vs FC Rosengard. Linköpings FC staat met 50 uit 18 gevolgd door FC Rosengård met 48 uit 18. Dus bij verlies gaat het team van Renee Slegers goed op weg naar een Zweedse titel, hoe leuk is dat!

De thuisploeg heeft een ongeslagen status in eigen huis, alle 9 duels gewonnen en een doesaldo van 30 plus. En uit heeft FC Rosengård een mooi moyenne: een doelsaldo van 23 plus, 1 gelijk spel en 8 winstpartijen! En nog een weetje, de laatste titel van Linköping dateert van 2009!

Het bericht Livestream van Slegers tegen Martens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!