Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Livestream van Slegers tegen Martens

Kijk (hier) live mee naar de wedstrijd tussen Renée Slegers tegen Lieke Martens, oftwel Linköping vs FC Rosengard. Linköpings FC staat met 50 uit 18 gevolgd door FC Rosengård met 48 uit 18. Dus bij verlies gaat het team van Renee Slegers goed op weg naar een Zweedse titel, hoe leuk is dat!

De thuisploeg heeft een ongeslagen status in eigen huis, alle 9 duels gewonnen en een doesaldo van 30 plus. En uit heeft FC Rosengård een mooi moyenne: een doelsaldo van 23 plus, 1 gelijk spel en 8 winstpartijen! En nog een weetje, de laatste titel van Linköping dateert van 2009!

Het bericht Livestream van Slegers tegen Martens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *