2e klasse C: top 5 winnen, 43 doelpunten in de 2e klasse D

berkum-foto

VV Berkum won als koploper met 1-3 van Olde Veste’54, de elftal van trainer Don La Grand is goed bezig. Hij traint op zondag ook de vrouwen van Victoria Boys. AZSV en Genemuiden wonnen ook, de top vijf blijft zoals die was ook omdat FC Wolvega en HZVV wonnen. SVZW komt eraan, 4-0 tegen Nieuwleusen smaakt naar meer. Klik hier voor de stand.

In de tweede klasse D een record aan doelpunten, liefst 43 doelpunten in de zes wedstrijden. Groen Geel won met 10-0 van The Knickerbockers VR 2, koploper ACV met 7-0 van SV Bedum. VV Winsum won eens niet, 6-6 (!) tegen SJO Bergum. VIOD VR 2 blijft het goed doen, de derde overwinning is binnen, 1-4 tegen Drenthina. Achilles 1894 won voor het eerst, 1-4 tegen Asser Boys. Bekijk hier de stand.

Het bericht 2e klasse C: top 5 winnen, 43 doelpunten in de 2e klasse D verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!