Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De Blokkers op weg naar iets moois, SEP koploper

blokkers-leukDe Blokkers staat er nu echt goed voor, zelf met 3-0 gewonnen van SV Overbos en VV Winkel dat niet verder kwam dan 0-0 tegen SV Hillegom. ’t Goy en Fortuna Wormerveer VR 2 vermaakten het publiek: 6-4, BTV VR 2 won zuinig met 1-3 van De Meern, Kadoelen met 6-2 van FC Medemblik, dus dan krijg je deze stand.

logo-sepIn de tweede klasse F is SEP uit Delft de nieuwe koploper geworden door een beter doelsaldo dan die van OJC Rosmalen dat met 1-2 won van Antibarbari. VV Bavel VR 2 won met 7-0 van SV Charlois, kijk eens hier waar de club staat met een prachtig doelsaldo, het kan in deze competitie. Bernardus stuntte tegen Viola met 1-0, SC ’t Zand VR 2 won voor het eerst, 1-4 tegen DUNO, VV Gilze klopte VV Baardwijk met 1-3.

Het bericht De Blokkers op weg naar iets moois, SEP koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *