De Blokkers op weg naar iets moois, SEP koploper

blokkers-leukDe Blokkers staat er nu echt goed voor, zelf met 3-0 gewonnen van SV Overbos en VV Winkel dat niet verder kwam dan 0-0 tegen SV Hillegom. ’t Goy en Fortuna Wormerveer VR 2 vermaakten het publiek: 6-4, BTV VR 2 won zuinig met 1-3 van De Meern, Kadoelen met 6-2 van FC Medemblik, dus dan krijg je deze stand.

logo-sepIn de tweede klasse F is SEP uit Delft de nieuwe koploper geworden door een beter doelsaldo dan die van OJC Rosmalen dat met 1-2 won van Antibarbari. VV Bavel VR 2 won met 7-0 van SV Charlois, kijk eens hier waar de club staat met een prachtig doelsaldo, het kan in deze competitie. Bernardus stuntte tegen Viola met 1-0, SC ’t Zand VR 2 won voor het eerst, 1-4 tegen DUNO, VV Gilze klopte VV Baardwijk met 1-3.

Het bericht De Blokkers op weg naar iets moois, SEP koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!