Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Grote stunt GJS, RKAVV blijft ongeslagen

logo-gjsWartburgia VR 3 ging thuis verrassend met 0-1 onderuit tegen GJS dat voor de tweede keer op rij wist te winnen. SC ’t Gooi won met 2-1 van Hercules en komt nu in punten gelijk, zie hier. ARC won met 7-0 van SV De Meer en heeft een opmerkelijk doelsaldo van 24 goals voor en 16 tegen, en dat na zes wedstrijden. Blauw Geel’55 won fors met 8-0 van Odysseus’91 VR 2.

dsvpIn de tweede klasse B de topper tussen Oostkapelle en VV Brielle, het werd 1-1. RKAVV bleef ook in de zesde wedstrijd ongeslagen, 1-1 bij Jodan Boys. Debutant Sportclub Monster won met 3-1 van Quick Boys en klimt naar de derde plaats. DSVP pakte de eerste overwinning, 0-2 tegen Barendrecht VR 3. VV Brielle blijft bovenaan staan, zie hier de stand.

Het bericht Grote stunt GJS, RKAVV blijft ongeslagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.