Grote stunt GJS, RKAVV blijft ongeslagen

logo-gjsWartburgia VR 3 ging thuis verrassend met 0-1 onderuit tegen GJS dat voor de tweede keer op rij wist te winnen. SC ’t Gooi won met 2-1 van Hercules en komt nu in punten gelijk, zie hier. ARC won met 7-0 van SV De Meer en heeft een opmerkelijk doelsaldo van 24 goals voor en 16 tegen, en dat na zes wedstrijden. Blauw Geel’55 won fors met 8-0 van Odysseus’91 VR 2.

dsvpIn de tweede klasse B de topper tussen Oostkapelle en VV Brielle, het werd 1-1. RKAVV bleef ook in de zesde wedstrijd ongeslagen, 1-1 bij Jodan Boys. Debutant Sportclub Monster won met 3-1 van Quick Boys en klimt naar de derde plaats. DSVP pakte de eerste overwinning, 0-2 tegen Barendrecht VR 3. VV Brielle blijft bovenaan staan, zie hier de stand.

Het bericht Grote stunt GJS, RKAVV blijft ongeslagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!