Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

JVOZ laat tegenpartij maximaal profiteren

jvoz-20161009

Afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen de jongens van Walcheren JO15-1. Helaas zonder Lieve van Vliet en Sophie Fijneman die door de vele afwezigen met de JO17-2 naar Tilburg gingen. Een slordige eerste helft met een beter Walcheren die ook terecht op 1-0 kwamen. JVOZ komt toch nog langszij via Angela Versluis die vrije trap van Manon de Ruijsscher heel knap binnen knikt, 1- 1.

De kansen die Walcheren daarna kreeg werden door prima keepen van Esther van Belzen onschadelijk gemaakt, een 1-1 ruststand. De tweede helft was het spel beter, meerdere keren kwamen de meiden er gevaarlijk uit, en uit een voorzet van Wynonna Lord scoorde Angela haar tweede 1-2. Na een fout achterin komt Walcheren uit het niets op 2-2 en binnen de kortste keren staat het 4-2 , de jongens profiteren maximaal van een paar fouten en gaan er zo met de winst vandoor.

Het bericht JVOZ laat tegenpartij maximaal profiteren verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *