JVOZ laat tegenpartij maximaal profiteren

jvoz-20161009

Afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen de jongens van Walcheren JO15-1. Helaas zonder Lieve van Vliet en Sophie Fijneman die door de vele afwezigen met de JO17-2 naar Tilburg gingen. Een slordige eerste helft met een beter Walcheren die ook terecht op 1-0 kwamen. JVOZ komt toch nog langszij via Angela Versluis die vrije trap van Manon de Ruijsscher heel knap binnen knikt, 1- 1.

De kansen die Walcheren daarna kreeg werden door prima keepen van Esther van Belzen onschadelijk gemaakt, een 1-1 ruststand. De tweede helft was het spel beter, meerdere keren kwamen de meiden er gevaarlijk uit, en uit een voorzet van Wynonna Lord scoorde Angela haar tweede 1-2. Na een fout achterin komt Walcheren uit het niets op 2-2 en binnen de kortste keren staat het 4-2 , de jongens profiteren maximaal van een paar fouten en gaan er zo met de winst vandoor.

Het bericht JVOZ laat tegenpartij maximaal profiteren verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!