Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Marianne van der Schoor naar acht doelpunten

marianne-goedVijf clubs wisten zaterdag in de topklasse niet te scoren, toch vielen er 25 doelpunten door de hoge score van Ter Leede en DTS Ede. Marianne van der Schoor (foto) verdubbelde haar score van vier naar acht doelpunten. Kim Zethof is ook in vorm, weer twee doelpunten voor haar en gaat naar zes doelpunten.

Ook namens Ter Leede wisten Kitty Susan en Romy van Beelen twee keer te scoren, voor DTS Ede maakte Willeke Pater er ook twee. Laura Klok en Joniek Bonnes lieten Saestum juichen, Romy Speelman van Jong ADO Den Haag is goed bezig en Cynthia Hartendorf van SC Woezik scoorde ook weer, haar vijfde van het seizoen, klik hier voor de stand.

Het bericht Marianne van der Schoor naar acht doelpunten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *