Nijnsel wint alles, Teisterbanders komt eraan

nijnselNijnsel/TVE Reclame won ook de zesde wedstrijd, de volle 100 % score voor de club. Gemert werd met 2-4 verslagen. Rood Wit’62 won met 4-0 van FC Cranendonck en volgt op twee punten. Wat is er toch met SVC 2000 aan de hand? Weer verloren, nu met 7-0 van FC Eindhoven VR 2 dat nog puntloos was. RKSV Nuenen VR 2 en HVCH pakken weer een punt en staan goed in de stand, zie hier.

logo teisterbandersIn de tweede klasse H vijf wedstrijden, Varsseveld – FC Trias gaat naar 23 oktober. Koploper DVC’26 won met 8-0 van Blauw Wit, Longa’30 tegen SDOUC werd 2-2 en Teisterbanders begint warm te draaien, 0-3 tegen SC Westervoort dat zes wedstrijden op rij verloor. Veerassend was de uitslag FC Gelre VR 2 tegen Tubantia: 1-2. Bekijk hier de stand. Er moeten nog drie wedstrijden worden ingehaald.

Het bericht Nijnsel wint alles, Teisterbanders komt eraan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!