Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vanity Barendse helpt SteDoCo de weg omhoog

vanity-barendseTotaal 28 doelpunten in de hoofdklasse, eerder werd er niet zoveel gescoord. Speelsters die twee keer wisten te scoren waren Monique Plaggenborg van Be Quick’28, Vanity Barendse (SteDoCo), en Wenke Stedehouder van VV Heerenveen. VV IJzendijke heeft drie nieuwe speelsters in de lijst staan, uiteraard scoorde ook weer Thea de Blaey.

Maud Asbroek gaat aan kop, met haar doelpunt van zaterdag staat de teller al op negen doelpunten. Shirley Nederpel van RCL zette Leiderdorp in vuur en vlam, al zes doelpunten voor haar. Bekijk hier de stand.

Het bericht Vanity Barendse helpt SteDoCo de weg omhoog verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *