Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

KFC en haar vrouwen- en meidenvoetbal groeit

logo kfcHet vrouwenvoetbal zit flink in de lift, zo ook bij KFC. In het seizoen 2015/2016 groeide het aantal actieve voetbalsters van maar liefst van 75 naar bijna 140! Een forse groei waar wij trots op zijn.

In de jaren 80 was de club actief op het hoogste niveau in Nederland, waarbij zelfs de KNVB beker gewonnen werd. Voetballen bij KFC1910 kun je in alle leeftijdsklassen van de allerjongsten O9 teams tot en met de VR35+ competitie.

Misschien wil je eerst alleen lekker conditioneel bezig zijn zonder vaste competitieverplichtingen, dan kan dat ook.

Bij KFC1910 proberen we de vrouwen en meiden een juiste balans aan te bieden tussen sportieve uitdaging en gezelligheid. Uitgangspunt is het niet enkel traditioneel aanbieden van voetbal, maar ook tal van leuke nevenactiviteiten als schaatsen, playbackavond, Kickbox conditietraining, zeskamp en strandtraining.

In november niet te vergeten onze wedstrijd tegen het Nederlands politie elftal met daaraan voorafgaand een leuke clinic voor de jeugd! Dit maakt KFC een heel actieve vereniging voor niet alleen de speelsters, maar ook ouders. Dat veel meiden van de verschillende teams, meer dan eens, blijven hangen om elkaar aan te moedigen bij wedstrijden geeft ons “WIJ” gevoel goed weer.

Daarnaast loopt de gehele vrouwenafdeling van de jongste tot de oudste speelsters in een representatieshirt, wat de uniformiteit en onderlinge verbondenheid ten goede komt. Overal waar de KFC speelsters komen herken je ze gelijk aan dit fraaie shirt.

Heb je interesse in een vrijblijvende proeftraining of wil je meer informatie, dan kun je een mail sturen naar kfc1910vrouwen@gmail.com of contact opnemen met onze coördinator communicatie, werving en behoud Johnny Hagenaar (06-40561460)

Het bericht KFC en haar vrouwen- en meidenvoetbal groeit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *