Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Lotte Bransen alleen koploper

lotte-odyAlleen Dominique Verweij van Reiger Boys wist zaterdag twee keer te scoren, de overige 18 doelpunten werden gescoord door speelsters die al in de lijst staan, op vijf speelsters na. Lotte Bransen van Odysseus’91 is koploper met zes doelpunten. Griffith Vaissaire (Smerdiek) draait een goed seizoen, ze scoorde al vijf doelpunten.

Nieuw in de lijst zijn Tessa de Jonge van Odysseus’91, Lysanne van Oostrom van IJFC, Tara de Boe (Berkel), Jessica Braam van Klarenbeek en Merel Albertsma die voor Reiger Boys speelt. Bekijk hier de stand.

Het bericht Lotte Bransen alleen koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *