Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Minke de Jong en SC ’t Zand in grote vorm

minke-de-jongLiefst 49 doelpunten werden er zondag in de hoofdklasse gescoord, of dit aantal dit seizoen nog bereikt wordt kan bijna niet. Naomi Dijkman van Fortuna Wormerveer scoorde er vier en gaat naar dertien doelpunten. Twee speelsters scoorde drie doelpunten, voor Fortuna Wormerveer was dat Gisele de Win, en Minke de Jong (foto) deed dat voor SC ’t Zand.

Speelsters die twee keer succesvol waren zijn Jacintha Steinmetz van Fortuna Wormerveer, Marieke Janssen en Mirthe van de Laar, beide SV Venray, Mariam Ahaddouch van Buitenveldert VR 2, Lianne Grin van VV Maarssen, Roswitha Wintermans (SC t Zand), en Emma Hofstra van Fortuna Wormerveer. De lijst is nu al enorm, bekijk hier de namen van alle speelsters die hebben gescoord.

Het bericht Minke de Jong en SC ’t Zand in grote vorm verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *