Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Selectie EK onder 19 jaar in Noord-Ierland

logo knvb goedHet EK in Noord-Ierland voor vrouwen onder 19 jaar wordt gespeeld tussen 8 en 20 augustus 2017. In de eerste EK-kwalificatieronde nemen in totaal 44 landen het in elf groepen tegen elkaar op. De groepswinnaars en de tien beste nummers twee gaan door naar de volgende kwalificatieronde. In de zogenoemde Eliteronde, waar Frankrijk, Engeland en Duitsland al voor geplaatst zijn, wordt door 24 landen in zes groepen gestreden om zeven plekken op het EK. Noord-Ierland is als gastland automatisch geplaatst voor het eindtoernooi.

De definitieve selectie van Onder 19 bestaat uit:

Jamie Altelaar (CTO Amsterdam Talent Team), Eva van Deursen (CTO Eindhoven Talent Team), Caitlin Dijkstra (CTO Eindhoven Talent Team), Rebecca Doejaaren (PEC Zwolle), Nathalie van den Heuvel (sc Heerenveen), Bente Jansen (FC Twente), Chelsea Kenton (CTO Amsterdam Talent Team), Lize Kop (CTO Amsterdam Talent Team), Nadine Noordam (ADO Den Haag), Silvie van der Plas (CTO Amsterdam Talent Team), Quinty Sabajo (CTO Amsterdam Talent Team), Kay-Lee de Sanders (CTO Amsterdam Talent Team), Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle), Noah Waterham (CTO Amsterdam Talent Team), Ashleigh Weerden (CTO Amsterdam Talent Team), Jacintha Weimar (FC Bayern M√ľnchen), Vera ten Westeneind (CTO Eindhoven Talent Team) en Danique Ypema (CTO Amsterdam Talent Team).

De volgende speelsters staan op de standby-lijst bij de Onder 19:

Pien de Beer (CTO Eindhoven Talent Team), Kayleigh van Dooren (CTO Eindhoven Talent Team) en Aniek Nouwen (PSV).

Het bericht Selectie EK onder 19 jaar in Noord-Ierland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *