Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Twee speelsters aan kop in de 1e klasse B

kim-poepjesTotaal 29 doelpunten in de 1e klasse B afgelopen zaterdag, maar alleen Kim Poepjes (foto) van Heerenveense Boys wist twee keer te scoren, alle andere doelpunten door 27 verschillende speelsters, dit komt zelden voor. Twee speelsters gaan met acht doelpunten aan kop, Michelle Okken van De Weide en Frederique Versteeg van The Knickerbockers. Beide wisten weer te scoren en staan drie treffers voor op een groep die er vijf hebben gescoord, zie hier.

Hinke Rozema van Be Quick Dokkum scoorde in vier van de zes wedstrijden voor haar club, Siebine Burggraaff van SC Stiens is ook goed bezig, geldt ook voor Annieck Bos en Susanne Morren van Be Quick’28 VR 2.

Het bericht Twee speelsters aan kop in de 1e klasse B verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *