Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ADO Den Haag scoort nieuwe sponsor


Met de ondertekening van een sponsorovereenkomst op dinsdag 11 oktober, steunt ibis Den Haag City Centre het steeds populairder wordende vrouwenvoetbal bij ADO Den Haag. Onderdeel van de overeenkomst is dat ADO Den Haag Vrouwen gebruik kan maken van het hotel voor trainingskampen en teamsessies.

Het vrouwenvoetbal heeft de laatste jaren zo’n enorme vlucht genomen dat het met meer dan 150.000 actieve beoefenaars inmiddels de grootste teamsport voor meiden en vrouwen in Nederland is geworden. De EK 2017 voor vrouwen zal die groei alleen maar verder stimuleren. ADO Den Haag Vrouwenvoetbal is in 2007 opgericht, één keer landskampioen geworden en drie keer bekerwinnaar: meest recent in mei van dit jaar toen Ajax in de finale in het Kyocera Stadion met 1-0 werd verslagen.

Wederzijds een goed onderkomen

Lucas Ensing, General Manager van het ibis hotel in het hartje van Den Haag: “Wij zijn uitermate trots dat ons hotel deel uit mag maken van deze geweldige club en steunen het vrouwenvoetbal bij ADO Den Haag van harte. Het is bij elke thuiswedstrijd een voorrecht om plaats te mogen nemen in de prachtige Sky Lounge ‘En Un Momento D’ADO’. Onze gasten, medewerkers en ik zijn bijzonder te spreken over het serviceniveau tijdens de thuiswedstrijden. Een serviceniveau dat past bij ons hotel.”

Kees Punt, voorzitter van Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal: “We zijn ontzettend blij dat ibis Den Haag City Centre zich verbindt aan ADO Den Haag Vrouwen. Het biedt een uitstekende uitvalsbasis voor teambijeenkomsten of trainingskampen op momenten dat het goed is om het team voor bepaalde gelegenheden wat langere tijd bij elkaar te hebben. Tevens vinden wij het mooi om via Ibis personeel en gasten kennis te kunnen laten maken met het voetbal bij ADO Den Haag in één van de mooiste Sky Lounges van Nederland. Op deze manier voelt het voor beide partijen als een warm onderkomen.

Het bericht ADO Den Haag scoort nieuwe sponsor verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *