Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Het vrouwenvoetbal trekt de aandacht bij SO Soest

Volgend jaar speelt het Nederlands vrouwenteam het EK in eigen land en dat zal veel aandacht gaan krijgen. Afgelopen zondag trok het eerste vrouwenteam van SO Soest ook aandacht

Nieuwe sponsors voor vrouwenteam SO Soest

Afgelopen zondag trok het eerste vrouwenteam van SO Soest de aandacht ook naar zich toe bij de presentatie van de nieuwe wedstrijdkleding.

Het team is in een nieuwe outfit gestoken inclusief tas door een tweetal Soester ondernemers die het vrouwenvoetbal een warm hart toe dragen: GrowFun van Jan Blankestijn en Wonnink Zonwering van Ries de Jong.

Het geeft aan dat het vrouwenvoetbal niet alleen in aantal deelnemers groeiende is, maar ook in de aandacht die het krijgt van sponsoren en van de vereniging. Vorige week bleek namelijk op de ALV van SO Soest dat het budget voor het vrouwen en meisjesvoetbal flink verhoogd is om een kwalitatieve impuls te kunnen geven door goede trainers aan te stellen en het juiste trainingsmateriaal ter beschikking te hebben. SO Soest heeft vrouwen- en meisjesvoetbal als speerpunt in het beleid voor de komende jaren opgenomen en wil deze tak binnen de vereniging verder uitbouwen.

De Vrouwen 1 van SO Soest draait uitstekend dit seizoen. De switch van het zaterdagvoetbal vorig seizoen naar het zondagvoetbal dit seizoen heeft goed uitgepakt. De ploeg staat zonder puntverlies bovenaan met ook een mooi positief doelsaldo, gemiddeld meer dan 5 goals per wedstrijd gescoord. Dus mocht je goed voetbal met veel spektakel en mooie doelpunten willen zien, kom dan een keer naar de Bosstraat om de Vrouwen 1 te bekijken.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 30 oktober om 10.30 uur met de topper om de eerste plaats tegen de nummer 2 Hoogland VR3.

Het bericht Het vrouwenvoetbal trekt de aandacht bij SO Soest verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *