Hollandscheveld VR1 in het nieuw gestoken

Hollandscheveld VR1De Vrouwen 1 van Hollandscheveld werden voorgaand aan de wedstrijd tegen koploper Vitesse ’63 verrast met nieuwe sporttassen die hun werden aangeboden door sponsor Wiltink Gevelrenovatie.

Voor aanvang aanvang moest er natuurlijk een foto worden genomen met de nieuwe sporttassen en de sponsor. Of de nieuwe sporttassen de Vrouwen 1 geluk gaan brengen moet de toekomst leren. Zaterdag werd in ieder geval wel met 3-1 gewonnen van Vitesse ’63.

Het bericht Hollandscheveld VR1 in het nieuw gestoken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!