Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kledingsponsor van PSV verlengd contract

Het Italiaanse kledingmerk Carrera Jeans heeft haar verbintenis als casual kledingsponsor van PSV Vrouwen verlengd. Carrera Jeans voorziet het vrouwenteam van casual kleding, die speelsters rondom wedstrijden en activiteiten dragen.

Positieve samenwerking

Carrera Jeans is vorig seizoen gestart met de sponsoring van PSV Vrouwen. Door de positieve ervaringen van beide partijen wordt PSV Vrouwen dit seizoen wederom gekleed door Carrera Jeans tijdens wedstrijddagen en activiteiten. In het Philips Stadion werd dinsdagmiddag de contractverlenging getekend door directielid Peter Fossen en Johan Bolhuis, de Nederlandse partner van het merk.

Familiair en toegankelijk

Het sponsorschap met PSV Vrouwen is naar tevredenheid verlopen en krijgt een passend vervolg. Johan Bolhuis geef zijn reactie: ‘’Carrera Jeans heeft een rijke historie in sportsponsoring. Het sponsoren van een vrouwenvoetbalteam, in de snelst groeiende teamsport van Nederland, was echter nieuw voor het merk. Het familiaire en toegankelijke karakter dat hoog in het vaandel staat bij Carrera Jeans komt goed overeen met datgene wat PSV Vrouwen uitstraalt. Het is erg goed bevallen vorig seizoen en aan beide kanten was het gevoel positief, vandaar ook de verlenging. Als je iets inzet, moet je het ook doorzetten. De eerste punten voor de vrouwen zijn binnen. Als ze de komende wedstrijden gekleed zijn in Carrera verwachten we dat ze de komende wedstrijden veel punten gaan halen.’’

Het bericht Kledingsponsor van PSV verlengd contract verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *