Oranje oefent in Leuven tegen België

ons oranjeHet Nederlands vrouwenelftal speelt op donderdag 24 november een oefenwedstrijd in en tegen België. Aanvangstijd van de Derby der Lage Landen in het Stadion OH Leuven, wordt later bekendgemaakt. Vijf dagen later, op dinsdag 29 november staat voor de OranjeLeeuwinnen de thuiswedstrijd tegen  Engeland op het programma. Dit duel wordt gespeeld in het Koning Willem II stadion in Tilburg en begint om 19.00 uur.

De laatste keer dat Oranje en de ‘Belgian Red Flames’ tegenover elkaar stonden was op 7 mei 2014. Nederland won deze WK-kwalificatiewedstrijd met 2-0. Het eerste doelpunt kwam op naam van Vivianne Miedema en Renée Slegers was verantwoordelijk voor de 2-0. België plaatste zich onlangs voor het eerst in de historie voor een Europese eindronde en is één van de zestien deelnemende landen tijdens WEURO2017 in Nederland.


Overzicht wedstrijden Nederlands vrouwenelftal 2016:

Donderdag 20 oktober 20.00 uur in Edinburgh:              Schotland – Nederland

Dinsdag 25 oktober 16.06 uur in Aalen:                         Duitsland – Nederland

Donderdag 24 november, tijdstip n.t.b. in Leuven:          België – Nederland

Dinsdag 29 november, 19.00 uur in Tilburg:                   Nederland – Engeland

Het bericht Oranje oefent in Leuven tegen België verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!