Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vandaag deel 1 van de kwartfinales op het WK Onder 17

2016-fifa-u17-wwcVanmiddag om 16:00 uur begint de 1e kwartfinale wedstrijd op het WK voor Onder 17.

Die gaat tussen Mexico tegen Venezuela. De 2e is ook een “continentale” wedstrijd en is tussen Duitsland tegen Spanje, aftrap om 18:00 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld in het Amman International stadion.

En morgen, donderdag 13 oktober, zijn de andere twee kwartfinale wedstrijden en beide duels worden gespeeld in het Al Hassan International stadion. Om 16:00 uur speelt Zuid-Korea tegen Ghana en om 18:00 uur de topper tussen Japan en Engeland.

Het bericht Vandaag deel 1 van de kwartfinales op het WK Onder 17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *