Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Mobiele digitale wedstrijdformulier voor het veldvoetbal

logo knvb goedSinds dit seizoen worden alle zaalvoetbalwedstrijden verwerkt met het mobiele digitale wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken-app. Via deze app beschikken de spelers over een digitale spelerspas. Deze digitale én mobiele manier van werken biedt veel mogelijkheden en gemak. Dat wordt ook zo ervaren in het zaalvoetbal.

De KNVB heeft daarom besloten om ook in het veldvoetbal te gaan proefdraaien met de Wedstrijdzaken-app. Het doel is om in samenwerking met een select aantal verenigingen en scheidsrechters te bepalen hoe de app het beste in het veldvoetbal kan worden gebruikt.

We willen vaststellen wat voor aanpassingen en verbeteringen er in de app nog nodig zijn. Ook willen we bepalen wat na de pilot een logische uitrolstrategie is.

Pilot

De pilot vindt plaats in district Oost en start in het weekend van 5 en 6 november. Voor de pilot zijn vier poules geselecteerd, namelijk de Jeugd O15 1e klasse 24, de Meiden O17 1e klasse 3, de Mannen Zondag reserve Hoofdklasse A en de Mannen Zondag 7e klasse 13.

Woensdagavond 24 oktober om 19:00 uur is er een informatiebijeenkomst in het clubgebouw van FC Zutphen, waar de betrokken verenigingen en scheidsrechters uitleg krijgen over de aanpak van de pilot en wat er van hen verwacht wordt.

Het bericht Mobiele digitale wedstrijdformulier voor het veldvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.