Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Tussenronde beker zaalvoetbal

zaal-actieTussenronde landelijke beker vv Pernis en Pro Futsal Club aanstaande vrijdag in Schiedam

In de tussenronde van de landelijke beker spelen vv Pernis en Pro Futsal Club tegen elkaar voor een plek in de kwartfinale. De thuisclub speelde vier keer de finale van de landelijke beker. In het afgelopen seizoen werd vv Pernis landskampioen door Os Lusitanos te verslaan. Aan het begin van dit seizoen pakte de ploeg van Sharon van Zadelhoff ook de supercup.

Pro Futsal Club speelt voor het 2e jaar in de eredivisie. De Apeldoornse vrouwen versloegen in de eerste ronde Drachtster Boys 2 met 2 – 7. De thuisploeg was vrij. De wedstrijd in Schiedam begint om 21.30 uur in de Margriethal. De volgende ploegen plaatsten zich reeds voor de kwartfinale : drs. Vijfje, KTP Nieuw Roden, Mazzel Stars, Drachtster Boys, ESZVV Totelos, Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau en  Zuidoost United.

Op zaterdag 15 oktober a.s. vindt de loting plaats in Zeist tijdens het overleg van de eredivisie vrouwen.

 

Het bericht Tussenronde beker zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *